Zdraví, vztahy a katastrofy v roce 2014

Zdraví, vztahy a katastrofy
 
Je nutné si uvědomit, že rok 2014 je rokem koně, což znamená, že se jedná o rok plný změn a pohybu. Od nového tisíciletí, tj. od roku 1.1.2001, je to nejrychlejší rok za posledních 13 let.
Rok 2012 byl rokem draka, tj. byl to rok peněz a obchodu.
Těžko se napravují chyby z munilých let, hospodářská krize se promítá samozřejmě i do České republiky. Domnívám se, že ekonomická situace bude lepší až od roku 2018. Je nutné dělat více práce za méně peněz a my se tomu musíme zde v České republice přizpůsobit. Doba samozřejmě zrychluje a rok koně nabral rychlé tempo, tzn. že se vše bude zrychlovat. Např. zrychluje se propuknutí nemoci, rozpad vztahu a lidé to přestávají zvládat. Doporučuji uplatňovat duchovno, kdo se bude honit za tím materiálem, tak onemocní a nezvládne tu ztrátu rodiny. Abychom se dostali do klidu, harmonii duše a těla, je nutné se na chvíli zastavit. Ti, co jsou v krizi, tak doporučuji si udělat 10 dní volna. Čím dále od zdrojů problémů odjedou lidé, čím samozřejmě lépe.V dnešní době už seženeme levnější dovolené, že tomu bylo dříve. V Kambodži je vše levné. Není vše o penězích. Právě na oblastech jako je Indie, Kambodža si člověk uvědomí, že může být i hůř. My zde tyto věci nevidíme a neznáme. Až v okamžiku, kdy je člověk uvidí, začneme si skutečně vážit toho co máme. Důležité je spokojit se s tím, co máme. Najít sám se a najít své místo, šťastný může být ten, kdo se spokojí s tím, co má. Nechtít tedy mít to, na co nemáme, protože pak vznikají právě exekuce. Důležité je být šťastný s tím co máme. Znovu je dobré připomenou budhistické přísloví: neočekávat, nelpět a odpostit. Čím více lpíme, tím více o to přicházíme. Pokud nebudeme nic očekávat, můžeme mít všechno, pokdu nebudeme na něčem lpět, pak to můžeme mít. Je škoda dávat energii do lpění a do očekávání, které nic nepřinese. Být v očekávání je, jako žít ve snu. Doporučuji přestat snít o tom, co nemůžeme mít a naopak smířit se s realitou. Myslím si, že bude hůř a hůř už začíná být. Tento rok cítím, že je to rok (co se týká katastrof) před bouřkou. Další roky budou ve znamení větších katastrof – propadání půdy i s domy, silnic i s auty, záplavy, podmáčení šachet. Budou uragány a lidé budou přicházet o majetek. Rodiny se budou sdružovat jako za minulých let a lidé k sobě budou mít blíže. Je nutné se na toto období připravit a zachovat si duševní zdraví. 
Dříve jsem již věštil, že lidstvo zničí infekce a stresy. To jsou dvě zásadní věci, proti kterým lze bojovat. Přírodním antibiotikem je oregáno v kapslích (doporučuji užívat 3-4 měsíce v jednom kuse) nebo oregánový olej a přijídat minerály a vitamíny (produkty neleznete v našem e-shopu – zde:).
Pokud není dostatek energie, vitamínu a minerálů, nemůže tělo dobře fungovat. Proto lidé umírají na nemoc. Stres spotřebuje opět velké množství vitamínů a minerálů a já doporučuji alespoň 1x týdně provádět první akupresuru cca 17 min (ke stažení zde:). A pokud toto lidé budou dodržovat, udrží se v dobrém zdravotním stavu. Na dobrou psychiku jsou dobré i přírodní věci, např. meduňka, třezalka. Antidepresiva lidem nepomůžou, nikdy nic nevyřešila, pouze člověka dokáží utlumit. Je nutné odstranit příčinu, nikoliv důsledek. A to již lékařská obec v dnešní době poznala. V dnešní době příčinou rozpadu vztahu je netolerance a každý chce to, na to co nemá. Nevěnují se sami sobě a ani rodině. Každý vidí pěkná auta, domy a za každou cenu chtějí mít také ten luxus. Pokud nemá člověk obchodní talent, tak to bohužel nemůžou mít. Pro udržení se v dobrém psychickém stavu je nutné hodně sexu, pohybu např. procházky do přírody, užívat vitamíny a minerály. Pak jsme schopni zvládat rychlý tep doby a ten stres, který to přináší (ke stažení zde: Jednoduchý návod na udravení a prevence).
Oblast vztahů je katastrofa, protože čím dál tím více lidí ničí dluhy, protože mají nereálné představy a neumí si to spočítat. Lidé by měli počítat se ztrátou zaměstnání a nebrat si tak velké hypotéky. Této dnešní době, která se zvrtla v ten spěch, mnoho lidí nerozumí a nechápe ji a nemá to ani význam. Dříve platilo, že ten, kdo dříve uteče, ten vyhraje. Nyní je to tak, že ten, kdo se zastaví, ten vyhraje.
Před problémy neutečeme, dluhy jsou dluhy a ty nás dostinou. Z toho důvodu je lepší žít skromně, kupovat si to, na co máme a nebrat si nesmyslné půjčky. Lidé touží po luxusu a dělá jim dobře, jak jim ti druzí závidí, že mají např. na luxusní dovolenou, na luxusní hotely nebo drahá auta. Je to divný trend doby.
V roce 2008 se období dostalo na kulminační období a buď lidé zůstanou stát nebo spadnou dolů. Na horu nejde nic. Na horu musíme jít my – uvědomit si žebříček hodnot (na prvním místě partner a na druhém místě dítě). Je to dobrá doba na zamyšlení, která už trvá od roku 2008 a lidé tomu nechtěli věřit. Je to tedy pouze na nás. My jsme strůjcem svého štěstí, nikoliv osudu, to je rozdíl štěstí a osud. Mnoho lidí na osud svádí své problémy a přitom si za ty problémy mohou sami lidé. Je nutné uvědomit si svou dospělost a odpovědnost. Pokud jsme dospělí a odpovědní, tak si to uvědomíme a neřešíme problémy jako dítě. V Česku je zamrzlých 80 % lidí (lze si vyzkoušet test na dospělost zde:). Je nutné si uvědomit, co chceme a kam chceme jít /směřovat. Dobrá rada je, dle mého názoru, stmelit rodinu a nedávat tak velký důraz na peníze. Člověk k životu potřebuje nutné minimum, nemusí žít v luxusu. Člověk si uvědomí životní hodnoty, až když vidí život druhých např. Indie, kde rodiče dětí nemají ani na školní pomůcky / oblečení, ačkoliv je školní docházka pro děti v Indii povinná. Nebo se lidé v Indii střídají v malém prostoru, aby se vyspali.
Svět se zrychlil a cestování se zjednodušilo a zrychlilo. Máme informace o všem a ihned. Kyvadlo mi ukazuje, že 25 % lidí v ČR zajímá, jaká je situace v jiných zemích. Lidé by to, ale měli vědět, aby právě mohli ty rozdíly posuzovat. Nejvyšší poznání je zasvěcení. Čím více víme a poznáváme, tím více jsme zasvěceni. Lidé přestali mít schopnost dobrých počtů, proto mají dluhy. Základ je zastavit se, rozmyslet se, co chceme. Rodina – základ seberealizace a pak seberealizace v oblasti pracovní – to jsou ty dvě oblast, kam bychom měli kráčet, tam bychom měli směřovat.
Vrána k vráně sedá, každý rovného si hledá a proto potkáváme podobné partnery. Ten, kdo je nemocný, potká nemocného. Ten, kdo má dluhy, potká něho, kdo má také dluhy. Proto máme kamarády nebo si je hledáme podle svého modelu, podle sebe. Nemůžeme nikoho změnit, pouze sami sebe, abychom na tom byli dobře. Pak potkáme někoho, kdo na tom je taky dobře.
Lékaři za lidi nic nevyřeší, pouze řeší důsledek a léči nemoci. V dnešní době je důležitá prevence a dnes to i mnoho lékařů již ví. Co je nutné pro to, abychom byli zdraví, se již také dnes ví – musíme mít plno biologicky účinných látek v těle, mít pohyb (pohyb je život), zdravě jíst, být v harmonii (nikoliv ve stresu) a dělat práci, která nás baví a těší. To může dělat pouze 30 % lidé v ČR. Ti zbylí musí dělat kompromisy.
Ve vztazích je nutné dělat kompromisy a lidé nechtějí dělat kompromisy. Pouze 30 % lidí je ochotno udělat kompromisy.
Ženy mají nereálné představy na partnery, tzn., že chtějí někoho, kdo neexistuje, zdůvodní si samy pro sebe, že pro ně nikdo není tedy hoden a proto tvrdí, že je nikdo nechce. Většina žen je dokonalejších než muži. 60 % žen je dokonalých a 20 % dokonalých mužů v ČR. Lidé nejsou schopní kompromosů, ustupovat, odpouštět, nejsou schopni být tolerantní. To jsou známé vlastnosti, bez kterých se nedá žít, kord v novém tisíciletí.
Všem přeji mnoho štěstí, zdraví, lásky a úspěchů v roce koníka.
Stanley Bradley

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.